Skip to main content

Bekijk hier mijn presentatie over Freelancen

Je werkt je te pletter in je bedrijf.
Je weet dat je ook AAN je zaak moet werken, maar je vindt er de tijd niet voor.
Iedere dag werk je met passie voor je klanten, maar de echte resultaten blijven uit.
Je voelt je vaak alleen als ondernemer.

En toch wil je …

  • een bloeiende onderneming
  • tijd tijdens de week om ook AAN je bedrijf te werken
  • gemotiveerd en gepassioneerd blijven werken

Ja?

Dan ben jij bij AnDless aan het juiste adres.

Ik ben Annelies Delmoitié en ik ben ondernemerscoach.

Ondernemers helpen naar een bloeiend bedrijf waarin ze zich volledig kunnen uitleven in dat wat ze het liefste doen, maar waar ook tijd vrijkomt om aan hun zaak te werken, dat is mijn doel. In dit e-book deel ik 10 inzichten die ik tijdens mijn professioneel leven leerde.

Ik deed enorm veel ervaring op in de bedrijfswereld waar ik jaren op hoog niveau meedraaide, maar vooral door zelf te ondernemen. Ondertussen stampte ik al 4 bloeiende bedrijfstakken uit de grond en daar ben ik best trots op.

Benieuwd naar de inzichten die mij helpen bij het ondernemen?

Download het GRATIS e-book met 10 succesvolle tips