Skip to main content

Ik kreeg de vraag: “Annelies, LinkedIn, moet dat? Heb ik dat nodig? Hoe doe jij dat? Werkt dat voor jou?”

Ja, tuurlijk! LinkedIn is al sinds de opstart van AnDless in 2014 de best werkende marketingtool en het is bovendien gratis!  Waar wacht je nog op?  In deze podcast leg ik uit dat niet enkel voor B2B maar ook voor B2C kan werken.  Het is niet gewoon een “veredelde CV”.

Hoe ga je in stijl op LinkedIn? Ik leg uit hoe je jouw profiel kan (op)maken, hoe je je netwerk kan doen groeien, en het grote nieuws: ik ben een online cursus aan het maken over LinkedIn.  Daarin laat ik zien hoe je een “all-stars” profiel maakt, we beginnen van het begin, maar ik laat vele features/mogelijkheden zien, tot een cover-filmpje, bedrijfspagina, het verschil tussen een post en een artikel.  Hoe link je met andere personen, hoe doe je jouw netwerk groeien? En waar vind je je Social Selling Index (SSI)?
Sneller hulp nodig?

Boek een rent-my-brain sessie!

Of lees één van deze boeken

Leave a Reply