Skip to main content
Podcast

Afl. 4 A-typisch: Joke Raeymaekers

By mei 21, 2021No Comments

Wie me al een beetje langer kent/volgt, weet dat ik mezelf en mijn bedrijf omschrijf als A-typisch. Ik werk/onderneem niet volgens de geijkte, platgetreden paden, maar op mijn eigen a-typische manier. AnDless heeft ondertussen zelfs 4 bedrijfstakken (Freelance Administratief Wonder, Businesscoach, Teamleader partner, Benelux Sales Agent Amazonas). Sinds 2014 heb ik me omringd met veel andere a-typische ondernemers en in deze podcast-reeks laat ik hen graag aan het woord en leg ze op mijn a-typische vragenroosterā€¦

Vandaag Joke Raeymaekers, mijn evolutie-coach, letterlijk en figuurlijk. Dankzij Joke heb ik de laatste 2 jaren ongelooflijk veel stappen gezet, blokkades opgeruimd, belemmerende overtuigingen overwonnen en zo veel meer van dat moois! Luister naar haar (ondernemers)verhaal!

Meer weten: https://www.mijnevolutie.be/

Leave a Reply