10 inzichten voor een openbloeiende ondernemer

Heb jij het gevoel dat je heel hard werkt, maar toch niet vooruitgaat met je zaak? Ben jij op zoek naar manieren om te groeien met je bedrijf?

Download dan mijn e-book waarin ik je vertel hoe ik helemaal opengebloeid ben
tijdens mijn jaren als ondernemer.. Ik deel 10 belangrijke inzichten die mijn leven als ondernemer veranderden.

Download hier mijn gratis e-book

Je werkt je te pletter in je bedrijf.
Je weet dat je ook AAN je zaak moet werken, maar je vindt er de tijd niet voor.
Iedere dag werk je met passie voor je klanten, maar de echte resultaten blijven uit.
Je voelt je vaak alleen als ondernemer.

En toch wil je …

  • een bloeiende onderneming
  • tijd tijdens de week om ook AAN je bedrijf te werken
  • gemotiveerd en gepassioneerd blijven werken

Ja?

Dan ben jij bij AnDless aan het juiste adres.

Ik ben Annelies Delmoitié en ik ben ondernemerscoach.

Ondernemers helpen naar een bloeiend bedrijf waarin ze zich volledig kunnen uitleven in dat wat ze het liefste doen, maar waar ook tijd vrijkomt om aan hun zaak te werken, dat is mijn doel. In dit e-book deel ik 10 inzichten die ik tijdens mijn professionele leven leerde.

Ik deed enorm veel ervaring op in de bedrijfswereld waar ik jaren op hoog niveau meedraaide, maar vooral door zelf te ondernemen. Ondertussen stampte ik al 4 bloeiende bedrijfstakken uit de grond en daar ben ik best trots op.

Benieuwd naar de inzichten die mij helpen bij het ondernemen?

Download het GRATIS e-book met 10 succesvolle tipsGeïnteresseerd? Boek nu je gratis 30 minuten intake-sessie via info@AnDless.biz

PS: Zorg ervoor dat je browser geen pop-ups blokkeert, anders kan je je gegevens niet achterlaten om het e-book te downloaden.

Durf jij het aan om zelf stappen te ondernemen?
Laat mij je helpen om te werken AAN je bedrijf i.p.v. IN je bedrijf
Met de tips uit mijn (gratis) e-book zet je jouw bedrijf alvast op de kaart.

Wie ben ik? Wie is Annelies?

Na een carrière van 16 jaar op de sales en marketingafdelingen (nationaal en internationaal) bij Procter & Gamble richtte ik AnDless op in 2014. Ik wou echt volledig voor mezelf werken, geen verantwoording meer afleggen aan superieuren, mijn tijd zelf kunnen indelen en kiezen met en voor wie ik wilde werken.

Blijkbaar was mijn opstart niet onopgemerkt voorbijgegaan. In 2015 werd ik door Unizo verkozen tot Starter van het jaar voor de provincie Antwerpen. Ondertussen vond ik mezelf al 3 keer opnieuw uit en ben ik best trots op de 4 verschillende bedrijfstakken waar ik nu met AnDless voor sta.

Ik werk hard, maar op een andere manier dan dat sommigen hard werken vertalen. Ondernemen op een authentieke én integere manier, is een van mijn stokpaardjes. En deze manier van ondernemen wil ik jou als ondernemerscoach ook aanleren. Ik zet mijn kritische bril op en samen met jou bekijken we jouw businessplannen. Een blik van iemand die niet nauw betrokken is met jouw bedrijfsactiviteit, werkt meestal heel verhelderend. Ik deel mijn kennis en expertise en ik zet je op weg naar een bloeiende zaak.

1+1 is zoveel meer dan 2.

Zij werkten al samen met AnDless

Wil jij ook meer AAN je zaak werken?

Wil jij dat een expert even in de helikopter stapt en jouw business van bovenaf bestudeert?
Ben jij klaar voor the next level?

Ja?

Weet dan dat deze coaching helemaal niet duur hoeft te zijn.
Met de loopbaancheques van VDAB heb jij als zelfstandige recht op 7 uur individuele coaching voor amper 80 euro!

Tijdens dit traject gaan we op zoek naar jouw waarden en doelen, naar jouw echte missie, zowel op persoonlijk vlak als met je bedrijf én we vinden een manier van ondernemen die helemaal bij jou past.
Wil je hier meer over weten?
Of gewoon even kennismaken en voelen of er een klik is tussen ons?

Stuur een mail en ik contacteer je om een intakegesprek in te plannen.
Uiteraard geheel vrijblijvend.
Want zowel jij als ik moeten ons goed voelen bij mekaar.

Hopelijk tot binnenkort!